(Android/iOS) Papers Grade Please! krāpšanās kods vairāk resursa
Feb 12, 2022 6:50:06 GMT -8
Post by worlverbtertenom on Feb 12, 2022 6:50:06 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods vairāk resursa ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Ja es varu piešķirt 0 zvaigžņu, es noteikti piešķiru 0 zvaigžņu. Šī ir vissliktākā lietotne, kas jebkad atrasta Play veikalā pēc tam, kad tiek pievienots 1 klases darbs, un tas iestrēgst katru reizi.
spēle ir tik jautra, un es varu izklaidēt bērnus ⚡
Man patīk šī spēle, aha, ja izslēdzat vēl vienu līdzīgu spēli
Papers Grade Please! Опуштене ugl
Nedarbojas uz mana pikseļa 6. Publicēju otro reizi, jo mana atsauksme tika izdzēsta 🤡
ES mīlu šo spēli. Ir viena problēma, kas nav tik laba. Ir miljoniem reklāmu un arī tā ir wifi spēle. Es meklēju bezsaistes spēli. Kopumā es mīlu šo spēli.
Spēle ir laba, bet es nedzirdu nekādu skaņu, es nekad nesaņemu nekādu bonusu, un katru reizi, kad es nospiežu aizvērt un dodos uz aizturēšanu, tā nekad nedarbojas, un es vienmēr esmu skolotājs, lai jūs varētu to labot.
Laba spēle! Es vēlētos, lai jautājumi kļūtu grūtāki, jo pēc visu mēbeļu iegādes tas kļuva diezgan garlaicīgi.
Es piešķiru 2 zvaigznes, jo tas ir piemērots maziem bērniem, kuriem nepieciešama palīdzība, bet ar vecākiem cilvēkiem tas kļūst ļoti vienkārši, tāpēc es saku, ka varat to padarīt grūtāku un MAZĀK PIEVIENOJUMI
Tāpēc šī spēle ir jautra, taču papildinājumi ir smieklīgi, un spēle atkārtojas kopumā. Es spēlei dotu divarpus, jo spēle ir laika slepkava, ja jums ir garlaicīgi, taču ir daudz papildinājumu.
Šī ir interesanta spēle, ko spēlēt īpaši skolēniem, lai viņi saprastu skolotāju darbu. Pls izveidojiet spēli, kurā mēs varam mācīt studentiem visu, ko mēs vēlamies, izmantojot visu skolotāju materiālu. Atpūta šī spēle ir lieliska
Man patīk šī spēle, jo jūs varat mācīties un saņemt naudu, tāpēc man tā patīk, taču tajā ir mazliet par daudz reklāmu, taču pagaidām ir labi.
Tower Craft - Block Building Strategy mfxm
Bravo laba spēle, bet tā kļuva lēna, kad mēs spēlējām, es domāju, ka mans tālrunis ir bojāts un es izmēģinu to citu tālruni, bet... tāpat kā tas atkal kļuva lēns...... ļoti laba spēle tāda sajūta, ka esmu skolotājs.....jauka spēle bērniem ceru, ka nākamreiz būs labāk ....................... .
Ikreiz, kad es somu stundu, tiek parādīts sludinājums, un, ja man būtu papildu nauda, ja es somu klasē, mana nauda būtu pazudusi
Spēle ir līdzīga jebkurai vecai ātrās instalēšanas mobilajai spēlei, kad tā man sniedza Brocken olu pārbaudītāja nodarbību. 1. no olām tika izšķiltas, un spēle vēlējās, lai skolēns nekādā veidā neizgāztos. Ja ola ir izšķīlusies, es apvedu skolnieku, radot pareizo strīdu par mazuļa mazuļa izšķilšanos.
Tā ir laba spēle, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu, un tai vajadzētu būt vairāk skolotāju izvēles iespēju un nodarbību, kā arī iespējai atlaist skolēnus, kuri draud jūs iesūdzēt tiesā. Ja tajā nebūtu tik daudz reklāmu, varētu būt piecas, un varētu būt arī vairāk iespēju. izmantojiet dažas jaunas nodarbības, piemēram, pe un mūziku vai datorus
Es spēlēju šo spēli tikai 10 minūtes, taču es jutos tā, it kā es nomazgāju lielu daļu savas dzīves, nospiežot vienu no divām pogām. Šī spēle nepiedāvā nekādu izklaidi, izņemot spēles papildinājumus, kas ir izklaidējošāki nekā pati spēle. Parasti reklāmas ir kaitinošas, bet šajā gadījumā bija labi, ja reklāma bija pēc un pirms katra līmeņa. Nemaz nerunājot par to, ka tas prasa pēc katra līmeņa, kad vēlaties iegādāties caurlaidi, kas noņem vienīgo izklaidi lietotnē: reklāmas.
Forši
Papers Grade Please! عمومی tvi
Labi, bet, kad es nokārtoju testu pēc tam, tas parasti sasalst, tāpēc rodas problēma Pirmo reizi, kad to lejupielādēju. Un tas nedarbojas
Forša labākā spēle, ko esmu spēlējis, bet reklāmas ir vissliktākās!
Tā ir smieklīgākā spēle, kāda man jebkad bijusi, un jūs varat arī novērtēt vārdus tā, it kā jūs vispirms mācītos skolā
labākā spēle pasaulē, piemēram, es mīlu šo spēli, tā ir kā mana mīļākā spēle visā visumā šī ir visu laiku labākā spēle, tā ir labākā spēle, ko es novērtēju ar 5 zvaigznēm, jo tā ir visu laiku labākā spēle Visumā
ADs pirms līmeņu pēc un vidū ir ārpus Mantkārīgā. Nestāstiet man, ka jums ir nepieciešams tik daudz reklāmu, lai padarītu šo spēli bezmaksas, jo ir daudz spēļu, kurām nav bezmaksas reklāmu, tāpēc es zinu, ka tas ir viltus. Es saprotu, ka jums ir vajadzīgas dažas reklāmas, taču šī spēle ir smieklīga.
2 reklāmas EVERY LEVEL! šī spēle ir smieklīga, pārtrauciet pastāvīgās reklāmas un izveidojiet jaunus līmeņus un jaunas lietas, ko cilvēki varētu darīt Dieva dēļ!
Pārsteidzoši smieklīgi un ļoti neglīti. Lai gan īss, ne pārāk sarežģīts un nedaudz atkārtojas. Es to spēlētu vairāk, tbh, lai gan objektīvi tas nav īpaši labi.
Papers Grade Please! Boshqalar zfe
Praktiski ir sliktākā lietotne. Tas ir ļoti slikti. Ieteiktu netērēt savu laiku. Tas sasalst pēc katras ārprātīgās minūtes. Tā ir visu laiku sliktākā lietotne. Vienkārši nelejupielādējiet to
Dažreiz skolēni uzdod jautājumu nepareizi, bet, kad es viņiem dodu f, tiek teikts, ka viņi to ir pareizi uzdevuši. Arī papildinājumu un bonusu klases nedarbojas. Arī man pēc katras nodarbības jāgaida MŪŽĪGI
Man patīk šī spēle, tā ir patiešām jautra!!!!
Fish Coloring Book for Toddler APK - Android Lietotņu Spēle
Nav gruti
Pēc līmeņu pabeigšanas ir ļoti daudz reklāmu, pārējais ir labi, piemēram, jūs vēlaties citu skolotāju un uzminiet, kas jums nepieciešams, lai skatītos reklāmu, tāpēc es neieliku pieci un lūgums pārtraukt reklāmu rādīšanu
šī spēle ir lieliska, taču tajā ir daudz reklāmu, un es saprotu, kāpēc ir reklāmas, jo, jo vairāk reklāmu ievietojat spēlē, jūs nopelnāt, jo vairāk naudas veidotājs saņem! Bet kopumā tā ir lieliska spēle!
Būtu jautri, ja spēle neiesaldētu katru reizi, kad tiek iesaistīta reklāma. Ļoti kaitinoši.
Es saprotu, ka reklāmas ir svarīgas naudas dēļ, bet tāpat kā... vai jums ir jāliek viena pēc KATRA līmeņa? 🙄 Smieklīgi.
Papers Grade Please! Опуштене ugl