(Android/iOS) Crafting and Building kodovi neograničen resurs
Feb 12, 2022 6:25:33 GMT -8
Post by worlverbtertenom on Feb 12, 2022 6:25:33 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničen resurs ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
RETARDIRANA GLUPA IGRICA, FUJ. SAD MI SE SVE IZBRISALO NA ORIGINALNOJ MINECRAFT IGRI ZBOG OVE GLUPOSTI. I BTW GLUPA JE I NE RADI 🤮 NE PREPORUCUJEM JU NIKOME. TO JE NAJGLUPJA IGRICA IKADA KOJU SAM JA IKADA INSTALIRALA NA SVOM MOBITELU.
Crafting and Building Avventura fufb
Sve je zapelo i ne mogu igrati 2 igrača, popravite to. Hvala. Dobra kupovina
Obožavam ovu igru, ona je poput minecrafta, ali tekstura je jako loša, ali kada sam saznao da možete dobiti teksturu poput minecrafta u odjeljku paketa tekstura, poludio sam i preuzeo sam shader mod i dobio sam brijač besplatno
Ova igra je vrlo laka i lijepa igra koja mi se jako sviđa
Igrica je fantastična...jedini problem je što nema dobru grafiku na početku a ja sam sto godina išla u onaj tecture pack (Nez kako se piše) i sto puta sam morala klikati da bi uspjelo ...ali sve u svemu jako dobra igra
Najbolja igra igram sa bratom rekla bratu da igra on kaže da je najbolji
Fern Flower Arcade fwd
Sjajna aplikacija. Trebali biste isprobati ovu igru. Ovo je isto kao minecraft, ali besplatno. Molimo poboljšajte teksturu stakla tako što ćete ih spojiti jedno s drugim. Molimo dodajte 1.18 bilo bi zabavno
To je lijepa igra, ali kad dodam acc, pustit će mi da igram server ALI nakon što spremim i izađem, ne mogu se vratiti ni na jedan server koji bi trebao popraviti
Ova igra ima puno bugova za multiplayer jer stiže poruka koja ne može spojiti svijet, ovo su jako loše greške, ispravite ih 😭😭😭
jest igrica dobra i kao minecraft samo što treba puno da se uči i stalno me izbacuje (edit- otkrio sam da se može igrati na dualshocku 4 )
Ne mogu slomiti drvo ili bilo što što kasni ili što ne mogu. Ponovo pokrećem isto hapain bilo tko mi može reći molim te😢😭
Volim ovu igru . Možete se igrati sa svojim prijateljima. Ako ne možete spriječiti Mincrafte, možete preuzeti Crafting and building . Moj prijatelj voli ovu igru.
Najgori. Sav moj napredak, izgradio sam toranj i most, vratio sam se da napravim nešto drugo nakon nekoliko sati, sve je nestalo iako sam pritisnuo gumb za spremanje i zatvaranje☹️☹️..jako sam razočaran i nadam se igra će biti popravljena. I nadam se da se moj most i stražarska kula mogu oporaviti ☹️☹️☹️ (+ dodavanja svakih nekoliko minuta) (ponovno pokreni svako dodavanje i nakon što pritisneš tipku za početnu stranicu)
Super ☘️
CaB je dobra igra, sviđa mi se. Ali prije sam samo pokušavao, i stalno staje i ne mogu prijeći prvi ekran! Molimo popravite ovo! Jako volim ovu igru! Dodaci su mali problem, ali eh, sve igre imaju dodatke. Ali molim vas, MOLIM VAS, popravite ovu grešku gdje se stalno PREUSTAVLJA!!!!!
Zapravo i nije tako loš, sviđa mi se, ali mislim da ponekad pokvari, ali općenito je to najbolja aplikacija za izradu trenutno za mene ^^. Nastavi s dobrim radom
1.0.0 verzija bruh
Dobro je, ali kada je došla 1.17, zadane teksture su nestale, možete li to, molim vas, popraviti?
Pomozite mi da se zaslon za učitavanje ne zaustavlja plss ToT
Igra je odlična
Stalno se ruši, idk zašto, vjerojatno jer imam Samsung Galaxy tab a6 (2016), možete li to popraviti, thx
Bok craft and bulding, stvarno vam zahvaljujem što ste napravili tako jako dobru igru, ali postoji jedan problem da kada sam u opstanku ne mogu držati baklju, ali mogu držati štit i teodem, molim vas pokušavajući to popraviti, molim vas, izradite i bulding hvala ❤️❤️❤️
nevjerojatna igra
Problem #1 trebali biste popraviti teksture #2 koje ne možemo izgraditi iznad donjeg krova #3 niste dodali oštri rub #4 uven je nepobjediv (osim ako nemate neograničene toteme beskonačnosti) #5 nema sumnjivog gulaša... Na običnom engleskom to je " BEDROCK EDITION " !!!😠😠😔😔 Inače odlična kopija minecrafta.😀😀😀😀😆😆😆
Igra je izbrisala sve moje skinove koje sam stvorio trebalo je dosta vremena da ih napravim kada napravim novi skin, kaže da moram ažurirati igru kada sam došao u trgovinu aplikacija nije bilo ažuriranja mislim da je greška
Pokvarili su ga skoz
To je kao originalni minecraft. predmeti i sve je isto kao minecraft samo vam treba tekstura minecrafta nego što izgleda isto kao minecraft. Bolji je od lokicrafta i ostalih kopija minecrafta
Ova igra je fantastična i sviđa mi se ova igra jer nemamo novca za kupnju Minecrafta, ali ova igra je potpuno umna i stvarno cijenim ovu igru, hvala
Izgubiti
igrica je jako dobra samo zasto kad stavim skin sljedeći put kad uđem nije taj isti i ako možete dodati pčele a meni ništa drugo ne smeta(moja ocjena je ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Mrzim ovu igru jer me reklame uvijek izbaci i sruši
Bube su poput ljudi u obitelji, toliko je važno zašto
Ja bi znao kako se ukuca spectator mod i ocjeniću ovu igricu 100000000000000000 Zvjezdica kolko je dobra i znao bi ja summono command block neće ništa
IZGUBIO SAM SVE KARTE OD MASTERCRAFT-a,KAKO SE TO DOGAĐA,FOX TO
Baš je kao Minecraft ☺️ Jako mi se sviđa Minecraft, čak ga i kupujem, ali postoji neki problem u mojoj igri 😔 Zato sam pronalazio igru baš kao Minecraft, ali nisam ih dobio, ali sam pronašao ovu igru i jako mi se sviđa Puno se nadam da će ova igra napraviti novu postavku Hvala ✨✨ BTS Army
Dođe na 100% i neće se instalirati i tekstura od pravog minecrafta je nestala i svi moji svijetove😡
Sviđa mi se izrada i izrada, ali za izradu i izgradnju nema ažuriranja za Minecraft 1.18, nadogradite izradu i izgradnju
Mojang: N O T S T O N K S
Dobra igra
Igrica je super
Pravi crafting and bulding 😁🦊
U ovoj igri postoje tri problema. Prvi problem je previše oglasa. Drugi problem je što ne mogu staviti nikakve modove. 3. ne mogu pronaći nikakvu strukturu u igri. Stoga vas molimo da riješite ove probleme ako to učinite, dat ću ovoj igri 5 zvjezdica. hvala.
Nqjbolja igra Preporucujem da ju instalirate😁😁😁😁😀😀😀